Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

A Coffee Hub barista iskola téged is vár!

Manapság egyre többen kacsintgatnak a barista szakma felé, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy egy meglehetősen érdekes és kreatív munkáról van szó. 

A kezdeti lelkesedés ellenére azonban, sokan mégsem járják végig azt az utat, ami elvezetne a sikerekben gazdag karrierhez. A gyenge láncszemek általában azok, akik azt gondolják, hogy a kávékészítés nem olyan nagy kunszt, hiszen egy presszót, egy hosszú kávét vagy egy latte-t bárki meg tud csinálni. A problémák ott kezdődnek, amikor tényleg oda kell állni a kávégéphez, és el kell készíteni a vendégeknek megrendelt kávéitalokat.

A Coffee Hub barista iskola mindenkit tárt ajtókkal vár, aki meg szeretné ismerni azokat a technikákat, alapanyagokat, gépeket, amik igazán sikeressé teszik a kávékészítés folyamatát. Mivel mi nem bízzuk a véletlenre a dolgot, ezért a szükséges elméleti és gyakorlati tudást is átadjuk a résztvevőknek, akik így egy komplett tudással gazdagodnak a képzés végére.

A Coffee Hub barista iskola azzal a céllal jött létre, hogy színvonalas oktatást nyújtson azoknak, akik érdeklődést mutatnak a kávékészítés izgalmas világa iránt, és akikben kellő elhivatottság van ahhoz, hogy tanuljanak, fejlődjenek. Ezen felül semmilyen megkötés nincs, nemtől, kortól, foglalkozástól függetlenül mindenkit szívesen látunk a tanfolyamainkon. A Coffee Hub barista iskola még soha, senkinek nem okozott csalódást, és szerintünk Neked is nagyon tetszeni fog, amit nálunk tapasztalsz majd a képzés során. Gyere és használd ki életed egyik legjobb lehetőségét!

Labels attached to the content: #barista iskola #barista iskola ár