Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

A barista képzésen profi szintre emelheted a tudásod

Sokan azt gondolják, hogy a professzionális színvonalú kávékészítésben csak azok tudnak jeleskedni, akik különleges tehetséggel vannak megáldva. 

A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ha valakiben megvan a kellő mértékű elhivatottság, és a türelemnek, kitartásnak sincs híján, akkor semmi és senki sem akadályozhatja meg abban, hogy idővel ő is a profi baristák sorába álljon. Az általunk kínált barista képzés sokkal többet tud nyújtani, mint más hasonló szolgáltatás a piacon.

Mi ragaszkodunk ahhoz, hogy minőségi tudást adjunk át a résztvevőknek, ami kizárólag a prémium kategóriás eszközökkel, őrleményekkel és kávégépekkel valósulhat meg. Ha jelentkezel a barista képzésre, akkor biztos lehetsz benne, hogy nemcsak az elméleti, hanem a gyakorlati tudásod is gyarapodni fog. Ami a kávégépeket illeti, azokat a készülékeket biztosítjuk Számodra, amiket magunk is leteszteltünk, és pozitív véleménnyel vagyunk róluk. A La Marzocco gépek már a saját kezeink között is sokszor bizonyságot tettek arról, hogy maximálisan meg tudnak felelni az igényeknek, még akkor is, ha valaki – mint, ahogy mi is – magasra teszi a mércét, és nem hajlandó lejjebb adni az elvárásait.

A tanfolyamainkon Te is megtapasztalhatod, hogy ezek a speciális kávégépek miben tudnak többet nyújtani, mint más márkatermékek. Ugyanakkor többféle barista képzés közül is válogathatsz attól függően, hogy milyen célok vezérelnek, és milyen terveid vannak a tanulással, fejlődéssel. Ne habozz, jelentkezz, hogy együtt vágjunk bele egy szuper kalandba!

Labels attached to the content: #barista képzés #barista képzés olcsón