Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

A barista tanfolyam új szintre emeli a kávézás élményét!

A barista tanfolyam neked szól, ha szereted a kávé karakteres világát, ha a kortyoláson túl az elkészítési technikák is érdekelnek, és ha nemcsak kedvelője, hanem szakértője kívánsz lenni a területnek. 

A hagyományos olasz barista iskolán túl kitágul a világ, és megmutatja magát az újhullámos kávékultúra, mely erőteljes nyugati és amerikai befolyás alatt áll. Ez az, ami nálunk a tanítás alapját képezi. Ám ahhoz, hogy kézzel fogható tudással gazdagodj az elmélet mellett hangsúlyos a gyakorlat, melynek prémium barista oktatótermünk ad helyet.

A profi kávés gépparknak köszönhetően a legújabb technológiákkal találhatod szembe magadat, amik kiemelkedő minőségüknek hála nagymértékben hozzájárulnak a csészébe kerülő fekete utánozhatatlan jelleméhez. A La Marzocco kávégépek olyan megbízhatóságot testesítenek meg a piacon, ami bátran tekinthető felülmúlhatatlannak. A professzionalitás ilyen körülmények között nem lehet kérdéses. Oktatóink tapasztalt baristák, akik nem a levegőbe beszélnek: komoly szakmai múlttal, és tudásanyaggal büszkélkednek, melyet nem restek továbbadni, neked. Több típusú barista tanfolyam közül válogathatsz, ha minket preferálsz.

Az egy napos képzés mellett hosszabb időt igénybe vevő tréningek is várnak, attól függően pontosan mik az egyéni elképzeléseid és elvárásaid. Ha csak szeretnél kicsit közelebb kerülni a témához és tudásmorzsával enyhíteni a tanulás utáni éhségedet, akkor egy nap alatt könnyedén elérheted a célodat. De ha ennél mélyebben kívánnál elmerülni a kávétengerben, akkor jó, ha a több napos alternatívákban gondolkozol, ugyanis így mélyreható tudást nyerhetsz, melyet aztán sikerrel, eredményesen kamatoztathatsz a gyakorlati életben.