Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Latte Art Képzések

Professzionális és kezdő barista tanfolyamok.

A Barista Campus, Magyarország egyik legnagyobb és legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll, akik közül már többen végeztek barista versenyek dobogós helyein. Barista oktatásunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.  www.baristacampus.hu

Sort By:

A Latte Art tanfolyam a kávézás ízes, illatos világával ismertet meg, személyre szóló módon, profi körülmények között. Ha eddig olyan képzésekről hallottál csak, ahol a diákok egy őrlő körül őrlődnek, kivárva és bevárva egymást, akkor érthető, ha nem voltál elragadtatva ezekért a lehetőségekért. Ám itt az idő, hogy felfedezd a prémium minőség és professzionalitás kettősét, mely a mi tanfolyamaink esetében az az alap, amire bátran építkezhetsz. Hogy miben nyilvánul meg a magas fokú képzettség, és szakértelem? Egyrészt a barista oktatóterem prémium La Marzocco kávégépekkel büszkélkedik, ami a barista eszközparkok csúcsát képviseli. Másrészt az elsajátítható tudás jócskán meghaladja a hagyományos olasz iskola tanait, megismertetve veled az újhullámos kávékultúrát, ami markáns amerikai és nyugat-európai karakterjegyekkel büszkélkedik.

Harmadrészt az elméletet gyakorlat követi, ahol külön őrlő és gép áll a diákok rendelkezésére, hiszen csak ilyen feltételek között  sajátítható el ténylegesen az ismeretanyag. A Latte Art tanfolyam elvégzése nem igényel előképzettséget, viszont előnyt jelenthet, ha nem ismeretlen számodra a tejgőzőlés világa. Az oktatás során a három Latte alapminta (szív, rozetta, tulipán) gyakorlása alkotja a képzés fő gerincét. Fókuszba kerülnek a tejgőzőlés céljai, a tej szétválása, mint jelenség, a különböző tejes italok stb. A legjobb ár/érték aránnyal büszkélkedő tanfolyamon olyan tudásanyagot sajátíthatsz el, ami azonnal felhasználható, az elméleti háttér ismeretében alkalmazva a gyakorlati fogásokat. A profizmusnak ez az alapja, amire aztán ha úgy kívánod tovább építkezhetsz, felfelé törve barista álmaid eléréséhez.