Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

News

specialty kávé blog

Új Specialty Kávé Előfizetéseink

2020 decembertől elérhetőek az új specialty kávé előfizetéseink.

3 vagy 6 hónapos időtartamra, Small, Medium és Large verziókban.

További információ: Kávé Előfizetések

 

 

Latte art tanfolyam azoknak, akik odafigyelnek a részletekre

A Latte art tanfolyam egyértelműen azoknak született meg, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és szívesen töltik az idejüket azzal, hogy a saját kezűleg készített kávékülönlegességeket egyedi díszítésekkel lássák el. 

Kiknek érdemes belevágni a kávékészítő tanfolyam elvégzésébe?

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a kávékészítő tanfolyam nemcsak a kiváltságosok érdeme, hiszen tulajdonképpen bárkinek remek alternatívát jelent. 

A barista oktatás egy soha vissza nem térő lehetőséget kínál

Az, hogy kinek, mit jelent a barista oktatás nagyon változó lehet, hiszen ezt elsősorban az határozza meg, hogy ki, milyen kapcsolatban áll a kávékészítés tudományával. 

Mikor érdemes jelentkezni a barista iskolába?

Ha már régóta azon töprengsz, hogy vajon Neked érdemes-e jelentkezned a barista iskola által kínált képzésekre, akkor most választ kaphatsz erre a kérdésre. 

A latte art képzésen fejlesztheted a művészi képességeidet is

A kávézás élménye kétségkívül csak akkor lehet tökéletes, ha nemcsak a poharakba kerülő italok íze és állaga, hanem a kinézete is olyan, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. 

Professzionális barista kurzus Budapesten

Ha Budapesten élsz, és részese szeretnél lenni egy felejthetetlen kalandnak, aminek a végén sokkal finomabb kávékülönlegességeket tudsz készíteni, akkor nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezésedet arra a barista képzésre, ami a leginkább hozzájárul az egyéni sikereidhez. 

A barista képzésen profi szintre emelheted a tudásod

Sokan azt gondolják, hogy a professzionális színvonalú kávékészítésben csak azok tudnak jeleskedni, akik különleges tehetséggel vannak megáldva. 

1 napos barista tanfolyam, egészen az alapoktól

Már évek óta az igazi kávérajongók táborát erősíted, akik élnek-halnak azért, hogy a legízletesebb különlegességeket készítsék, kínálják, fogyasszák a mindennapokban? 

Az intenzív barista tanfolyam megváltoztathatja az életedet

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz kellőképpen kiteljesedni a szakmádban, vagy egyszerűen csak többre vágysz, mint amit eddig sikerült elérned, akkor itt az ideje annak, hogy meghozz egy fontos döntést!