Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

1 DAY - Home Barista Trainings

Advanced and beginner barista courses

Barista Campus is one of the largest and best equipped barista training centers in Hungary. Our team is made up of barista trainers, who had practiced for years and who already won several prices in different barista competitions. Our barista trainings go beyond the Italian coffee culture and are based on the “new-wave coffee” approach, influenced deeply by the present third wave American and Western-Europian coffee culture.  www.baristacampus.hu

Sort By:

barista tanfolyam

Az egy napos barista tanfolyam legfontosabb jellemzője, hogy kiscsoportos. Ez azt jelenti, hogy bőven van idő, hely és lehetőség arra, hogy a hét órás oktatói időszakban maradéktalanul magadévá tedd a kávés alapismereteket. Bár “csak” egyetlen napról van szó, ám a hatékony időgazdálkodásnak köszönhetően az alapszintű tananyagon kívül felfedezheted az espresso és a tejes italok világát is. Nálunk minden résztvevő külön őrlővel és géppel dolgozik, aminek hála ténylegesen megvalósulhat a hatékony, gyakorlatközpontú és eredményes tanulás, várakozás és tétlenül töltött percek nélkül. A gyakorlat mellé természetesen elméleti oktatás is társul, mely túllépve a tradicionális olasz barista iskola tanain, megismertet az újhullámos kávékultúrával, mely erőteljesen amerikai, illetve nyugat-európai befolyás alá esik.

A prémium minőségű oktatóteremben La Marzocco kávégépek biztosítják a csúcskategóriás eszközpark gerincét. A profi felszereltség alapvető kritérium, amihez ráadásul hiteles, magasan képzett oktatók teszik hozzá nélkülözhetetlen szakértelmüket. Így áll össze egy olyan képzés, ami intenzitásában, s professzionalitásában is kimagasló. A sikeres tanfolyam után a hallgatók oklevéllel gazdagodnak, csak hogy tényleg felejthetetlenné váljon ez a nap. Az egy napos barista tanfolyam közelebb hozza hozzád a kávé világát: bemutatva a talaj, az éghajlat fontosságát a kávészemek minőségének fényében, a betakarítás lépéseit, a száraz és nedves eljárás ismérveit, a természetes pépesítés, szárítás, raktározás lényegét, s a sort még a sokáig lehetne folytatni - a legjobb tehát, ha a saját bőrödön tapasztalod meg a széles körű kávé-tudás örömét.