Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Az intenzív barista tanfolyam megváltoztathatja az életedet

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz kellőképpen kiteljesedni a szakmádban, vagy egyszerűen csak többre vágysz, mint amit eddig sikerült elérned, akkor itt az ideje annak, hogy meghozz egy fontos döntést! 

Ma már szinte végtelen a lehetőségek tárháza, és akár egy hobbinak induló elfoglaltságból is fel lehet építeni egy vállalkozást, ami milliókat hoz a konyhára. Ha imádod a kávét, szereted inni, szagolni, elkészíteni, díszíteni, és elég elhivatottság van benned ahhoz, hogy megtanuld a mesterfogásokat, és az elméleti tudásodat is magasabb szintre emeld, akkor az intenzív barista tanfolyam elvégzése garantáltan előnyödre válik.

Nemcsak azért, mert a képzés után le tudsz nyűgözni bárkit, aki arra kér, készíts neki egy finom kávét, hanem azért is, mert akár elkezdheted építeni azt a karrierutat, ami nemcsak gazdaggá, hanem boldoggá is tesz. Persze lehet, hogy most azt gondolod, hogy ez csupán egy intenzív barista tanfolyam, ami legfeljebb csak néhány napig tart, de ha elég kitartás, türelem és lendület van benned, akkor az oktatásom megszerzett elméleti és gyakorlati tudás remek alapot képez ahhoz, hogy komolyabban is elkezdj foglalkozni a kávékészítés művészetével.

A legtöbb sikeres vállalkozó sem a szerencsének köszönheti azt, amit elért, hanem csakis annak, hogy mindig küzdöttek az álmaikért, akkor is, amikor lehetetlennek tűnt egyről a kettőre jutni. Az intenzív barista tanfolyam tehát sokkal több, mint egy pár napos oktatás. Ez egy olyan kivételes lehetőség, ami segít elindulni azon az úton, ami elvezet a sikerekben gazdag élethez.