Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Latte art tanfolyam azoknak, akik odafigyelnek a részletekre

A Latte art tanfolyam egyértelműen azoknak született meg, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és szívesen töltik az idejüket azzal, hogy a saját kezűleg készített kávékülönlegességeket egyedi díszítésekkel lássák el. 

Manapság meglehetősen sok cikket, képet, videót lehet találni a témáról az interneten, amik azt sugallják, hogy a kávédíszítés nem is olyan nehéz. Amikor viszont oda kell állni a pulthoz, és meg kell kreálni azokat a részletgazdag motívumokat, amik elkápráztatják a vendégeket, akkor bizony mindenkinek egyértelművé válik, hogy az ezzel kapcsolatos technikák valójában elképesztően bonyolultak.

A Latte art tanfolyamon mindenkinek lehetősége van arra, hogy minőségi eszközökkel, elhivatott oktatókkal tanuljon, és egészen az alapoktól elsajátítsa a kávédíszítés minden csínját-bínját. Mivel a képzés során a tejgőzöléssel kapcsolatos tudnivalók csak nagyvonalakban hangzanak el, így a szükséges alapismereteknek érdemes utánanézni a tanfolyam megkezdése előtt.

Azok, akik korábban már részt vettek ezen az 1 napos intenzív képzésen, egybehangzóan azon a véleményen vannak, hogy megérte jelentkezniük, sőt, sokan közülük folytatták a tanulmányaikat, és még magasabb szintre emelték a tudásukat. Nem számít, hogy Számodra a kávékészítés csupán egy hobbit jelent, vagy annál sokkal többről van szó, és egy komoly szakmaként tekintesz rá, a Latte art tanfolyam minden esetben remek választás, hiszen utána sokkal különlegesebben tudod majd tálalni az általad készített kávéitalokat!