Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

A latte art tanfolyam tárt karokkal vár!

A latte art tanfolyam mindössze egyetlen napodat veszi igénybe, ám olyan értékes tudással ajándékozhat meg, amit garantáltan kamatoztathatsz a mindennapi életben. 

A képzés során a jelenlévők elsajátíthatják a három alap latte art mintát: szív, rozetta, tulipán. A gyakorlat teszi a mestert, ezt mi is pontosan így gondoljuk, ezért felesleges fecsegés helyett azonnal a lovak, pontosabban a kávészemek közé csapunk. A prémium barista oktatóteremben minden diák saját kávéőrlőn és gépen dolgozhat, vagyis nincsen várakozási idő, aminek hála a tanulás folyamata gyorsabbá és nem utolsó sorban eredményesebbé varázsolható.

A LaMarzocco kávégép olyan minőséget testesít meg ezen a területen, ami nehezen felülmúlható. Mindennek tetejében a professzionalitás nemcsak a gépparkban, a felhasznált alapanyagok milyenségében mutatkozik meg, hanem baristáink szakképzettségében és kimagasló tudásában. Nem véletlen, hogy csapatunk tagjai közül többen is dobogós helyeket értek el a különböző barista versenyeken. Ami a képzés tematikáját illeti: előnynek számít, de nem elvárás a tejgőzölési alapismeret.

A tréningen szóba kerül az alapot biztosító elmélet, mely a tej tisztázásával, szétválásával, annak gőzölésével stb. foglalkozik. Ha ez megvan, akkor jöhet az építkezés, vagyis a gyakorlás. A latte art tanfolyam intenzív, impulzív és mindennek tetejében exkluzív. Bár csak egyetlen nap, már ami az időtartamát illeti, ám a jövőben napjaid százait édesítheted meg a képzésen magadévá tett tudás segítségével. Ha pedig úgy érzed ez még csak a kezdet,akkor további profi tanfolyamaink közül is szemezgethetsz, folytatva a megkezdett, újhullámos barista iskolát.