Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Vállalkozóként barista oktatás? A legjobb választás!

Sokszor szembetaláljuk magunkat azzal a kérdéssel, hogy tulajdonképpen kiknek való a barista oktatás? 

Ha rövidre akarnánk zárni a választ, akkor azt mondhatnánk, hogy mindenkinek, akit érdekel a kávékészítés elképesztően színes és érdekes világa. Tehát akár a kezdők is bátran leadhatják a jelentkezésüket, akik nem vállalkozók, nem dolgoznak a kávéiparban, sőt, ez nem is szerepel a terveik között. Vagyis, egyszerűen csak szeretnek kávézni, és úgy gondolják, hogy a tökéletes kávéélmény miatt érdemes továbbfejleszteni a tudásukat.

Ugyanakkor a barista oktatás nemcsak kezdőknek való, hiszen az oktatás professzionális jellege miatt azok is sok új ismeretre tehetnek szert, akik már haladó szinten vannak a kávékészítés tudományát illetően, és szeretnének profik lenni. Végül, de nem utolsó sorban a barista oktatás nemcsak magánszemélyeknek szól, hanem vállalkozóknak is. Függetlenül attól, hogy most léptél a piacra, vagy már egy jó ideje tevékenykedsz a kávéiparban, a barista képzés minden esetben a hasznodra válhat.

A jelentkezés akkor is szuper ötlet, ha épp most nyitod meg álmaid kávézóját, és szeretnél mélyebb betekintést nyerni a pultban dolgozók munkakörébe, elvégre a főnöknek is le kell tudni hengerelni a vendégeket. Persze akkor is sok új ismeretanyagot tartogathat a barista tanfolyam, ha már évek óta benne vagy a kávéiparban, mert bizony lépést kell tudni tartani a fejlődés ütemével, ha továbbra is ugyanolyan magas a színvonalat szeretnél biztosítani. A professzionális barista képzésen öreg motorosként sem fogsz unatkozni, gyere el, és bebizonyítjuk Neked!